Personvernerklæring for SEO med Guro

Guro Thobru (Orgnr. 998803721) er behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen. I denne personvernerklæringen forklarer jeg hva slags personopplysninger jeg lagrer og hvordan de behandles. Denne personvernerklæringen gjelder for nettsiden gurothobru.no

1. Hvilke personopplysninger behandles

Jeg behandler følgende kategorier av personopplysninger:

Kontaktinformasjon: navn, e-postadresse, nettside-adresse

Kundeaktivitet: lese- og handlingshistorikk nettside eller elektronisk kommunikasjon jeg sender ut. Samt teknisk informasjon om enhetene du bruker.

Personopplysningene er samlet inn direkte fra deg eller de genereres i forbindelse med at du leser e-postene jeg sender ut, eller du besøker nettsiden.

2. Hva er personopplysninger

Personopplysninger er alt som beskriver deg eller som kan knyttes til deg som enkeltperson. Det kan omfatte kontaktopplysninger (Navn, telefonnummer osv), identifikasjonsnummer (IP-adresse, kundenummer, cookie-id osv.) og opplysninger om handlinger eller atferd (produkter du har kjøpt, sider du har besøkt, e-poster du har mottatt osv).

3. Hvordan brukes personopplysningenene

3.1 Levering av nyhetsbrev

Jeg bruker dine personopplysninger til å sende deg nyhetsbrev som du har meldt deg på. Personopplysningene lagres i Brevo. Du kan når som helst trekke dette samtykket ved å melde deg av nyhetsbrevet.

3.2 Oppfølging av henvendelser og salgsprosesser

Når du henvender deg til meg, via kontaktskjema eller via e-post og telefon, tar jeg vare på dine personopplysninger for oppfølging og salgsprosess. Det gjelder følgende data: navn, telefonnummer, e-postadresse, bedrift og av hvilken årsak du tok kontakt. Jeg tar vare på de samme opplysningene om du kontakter meg via andre kanaler. Dette lagres i Google Sheets det mest avanserte CRM-systemet jeg bruker penger på.

Dersom du ikke blir kunde av meg, eller samarbeidspartner og du heller ikke er påmeldt nyhetsbrev, vil jeg slette dine opplysninger innen to år etter at vi sist hadde kontakt.

3.3 Analyse, forretningsutvikling og forbedring av tjenester

Jeg arbeider kontinuerlig med å utvikle og forbedre mine tjenester og informasjonen jeg gir deg. Dette arbeidet innebærer å analysere kontaktinformasjon og kundeaktivitet. Jeg bruker Google Analytics til å samle inn dataene fra din nettleser. Dataene lagres på Google sine servere, men eies av meg. De knyttes ikke til andre verktøy eller kilder.

For å forstå hvordan tjeneste mine kan forbedres, samler jeg inn og analyserer data og jeg vurderer at det ikke er til stor belastning for ditt personvern. Denne dataen gjør det mulig å se hvordan min egen nettside presterer i SERP (search engine result pages), og jeg bruker kunnskapen om dette til å forbedre mine tjenester til deg også.

Salg og markedsføring

Jeg bruker personopplysninger i forbindelse med salg og markedsføring av mine tjenester, ved at du mottar e-post fra meg. Du kan når som helst trekke ditt samtykke ved å melde deg av nyhetsbrevet.

4. Dine rettigheter

Dersom du ønsker å utøve noen av dine rettigheter, ta kontakt med meg på guro@gurothobru.no

4.1. Rett til innsyn i egne opplysninger

Du kan be om en kopi av alle opplysninger som behandles om deg. Ta kontakt på epostadressen ovenfor for å bruke innsynsretten din.

4.2 Rett til korrigering av personopplysninger

Du har rett til å be meg rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.

4.3 Rett til korrigering av personopplysninger

Du har rett til å få dine personopplysninger slettet uten begrunnelse. Du kan derfor når som helst be meg slette opplysninger om deg selv. Men merk at informasjon som jeg er pålagt beholde av hensyn til andre rettslige forpliktelser (som for eksempel bokføringsloven) ikke vil bli slettet.

4.4 Rett til sletting av personopplysninger

Jeg håper du vil si ifra dersom du mener jeg ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Si da gjerne først i fra gjennom den kontakten eller kanalen du allerede har etablert med meg. Du kan også klage over min behandling av personopplysninger. Dette gjør du til Datatilsynet.

5. Hvem er jeg?

Guro Thobru
Org.nummer: 998803721
Postnummer/sted: 0457 OSLO

Mange takk for at du tittet innom denne siden, og kanskje til og med bruker mine tjenester.

Skroll til toppen