Fra drøm til virkelighet

manifestering målsetting Nov 03, 2021

«If my mind can conceive it, if my heart can believe it – then I can achieve it”, sa Muhammed Ali.

Jeg tror 100 % på dette. Men å drømme, og oppnå dem, skjer ikke av seg selv. Ofte har vi tanker som setter stopper for det minste skritt utenfor komfortsonen – der vi lever i dag.

Hjernen er vant til å tenke næhei du, dette her går ikke. Dette er skummelt, hva vil folk tro, du kommer til å feile, no way at det funker, IKKE gjør det.

Krypet, som jeg kaller min indre kritiker, sitter klart til å kaste seg over drømmene og rive dem fra hverandre før jeg i det hele tatt har sagt "jeg vil..."

Ikke akkurat drømmevennlig.

Jeg tror det å drømme er en muskel som må trenes opp (igjen). Som barn har vi jo ingen filter på drømmene våre. Det er stort, fritt og ubegrenset. Hvem forstår konseptet «realistisk» i en alder av 5 år, liksom? 🤩

Som voksne blir vi kanskje ikke oppmuntret til å drømme i det hele tatt. Drømming er for nettopp barn, og de litt naive. Hvis du er en drømmer så har du bare hodet i skyene, føttene langt unna bakken og bare lever i din egen boble. Aiai.

Hjernen må trenes. Trenes bort fra de oppfinnsomme begrensningene som skapes i hodet, de som ikke hjelper oss på veien mot det livet vi drømmer om.

Det spennende med drømmer, er at de utvides jo mer vi våger å tro på dem. Når jeg først har dyppet tærne i vannet som viser meg drømmehus, drømmekarriere, drømmemann, drømmehest, drømmehund oooog så videre, og tror på at det kan og vil skje, da baner det vei for enda større drømmer.

Her følger noen flere tips til å komme nærmere der du vil være:  💭

#1 Våg å tro på at drømmen er mulig. Andre har fått til «umulige» ting før deg, de er ikke laget av noe annet materiale enn deg. Hjernen vil mest sannsynlig prøve å stoppe deg, få deg til å tro på at du slett ikke kan oppnå dine drømmer på grunn av (forklaring 1), (forklaring 2) og (forklaring 3), bare for å nevne noe! Ikke la deg lure 💛

#2 Skriv ned drømmene dine. Å få dem ned på papir gjør det mer håndfast og beviselig for deg selv enn om du holder dem oppe i hodet. Det er også gøy å gå tilbake å se på hva drømmene var for et år siden sammenlignet med etter å ha trent hodet. I starten på 2020 drømte jeg for eksempel om å ta båtsertifikatet. Med litt trening drømmer jeg om å ha hus i Sør-Frankrike og en egen kaptein på den mahognifargede båten min, med hvite faux-skinnseter, et stooort soldekk og en liten bar 😇I just know it…

#3 Ta deg tid til å visualisere drømmene. Du trenger bare 4 minutter om dagen på å lukke øynene, leve deg inn i drømmen og skape gode følelser rundt hvordan du har det i drømmen, hvem du er sammen med, hva du gjør, og hvor du er. Med litt øvelse kan du spille av noen helt rå filmer på din egen filmduk 🍿Akkurat nå holder jeg på å realisere en ganske ny drøm om å bygge om en van til en hytte på hjul, som jeg kan bo, reise og jobbe i som den frilanseren jeg alltid har villet være. Jeg kjøpte den fordi jeg klarte å plassere meg selv i den drømmen, med hendene på rattet i den retningen.  

Så hva drømmer du om, fine du?

I guiden til å jobbe frilans med det du har lyst til, får du flere historier fra virkeligheten om hvordan drømmer kan manifestere seg på de sprøeste måter. Last den ned her.